dinsdag 23 december 2008

Antioxidanten, beschermers van uw gezondheid!

Antioxidanten
Antioxidanten zijn stoffen die fungeren als belangrijke beschermers voor de algemene gezondheid. Aantoonbare tekorten in onze voeding maakt dat ons lichaam steeds weer opnieuw, dag na dag, te weinig bouwstoffen tot zich krijgt. Dagelijkse aanvulling met extra vitaminen mineralen en multi antioxidant zorgt er voor dat uw lichaam voldoende gewapend is tegen invloeden zoals milieu, stress, verhoogde sportprestaties.Antioxidant: Essentiële bouwstoffen Onze dagelijkse voeding zorgt er voor dat ons lichaam essentiële bouwstoffen binnenkrijgt voor het verbrandingsproces waar ons lichaam zijn energie aan ontleent. Onze moderne levenstijl, fastfood, geen tijd om maaltijden te bereiden en het consumeren van teveel ongezonde voeding zorgt ervoor dat vele mensen onbewust hun gezondheid op het spel zetten. Met onze voeding krijgen we ook stoffen binnen die er eigenlijk helemaal niet in horen te zitten, de zogenaamde vrije-radicalen. Reden waarom uitgebreide protectie in de vorm van een efficiënt anti-oxidanten-systeem voor de gezondheid absoluut onmisbaar is.

Voedingssupplementen, een must voor iedereen.

"Desastreus mismanagement van onze landbouwgrond en intensieve landbouwmethoden hebben ertoe geleid dat ons voedsel van dermate povere kwaliteit is dat vitaminesupplementen geen overbodige luxe maar een bittere noodzaak zijn voor een goede gezondheid". Biologische landbouw en verbouwen in eigen tuin ten spijt, beiden zijn slechts weinig beter af. Medisch Dossier maart 2003

Aanvulling van onze voeding met voedingssupplementen, is daarom geen overbodige luxe. In het bijzonder anti-oxidanten, is essentieel om uw gezondheid te behouden, te verbeteren en daarmee het verouderingsproces positief te kunnen beïnvloeden. Goede gezondheid begint met een uitgebalanceerd dagelijks dieet, met aandacht voor het belang van een goede voorziening met onverzadigde vetzuren en voor het gebruik van volwaardige, ongeraffineerde voedingsmiddelen, maar weet u wat u elke dag consumeert? Aanvulling van het dagelijks menu met extra voedingsstoffen, hoe gezond en uitgebalanceerd dat menu ook mogen zijn, is in de tijd waarin wij leven helaas beslist noodzakelijk.