donderdag 7 mei 2009

Noni Juice


Tropische wondervrucht voor een actief immuunsysteem

Geen enkel supplement staat momenteel zo in de belangstelling als Noni (Morinda citrifolia). Deze vrucht komt van oorsprong voor in Polynesiƫ, maar wordt nu in veel tropische gebieden aangetroffen. Noni heeft een positieve invloed op vrijwel alle organen en systemen in het lichaam. Zo zorgt Noni voor een goede weerstand (antioxidant), een goede opname van voedingsstoffen en een groter uithoudingsvermogen. Maar Noni doet nog meer: de plant zorgt voor een goede botopbouw, ondersteunt de luchtwegen en zuivert de huid.

Noni Juice bevat maar liefst 99,6% puur en versgeperst sap van de rijpe Noni-vruchten. Toevoeging van een kleine hoeveelheid natuurlijk frambozenaroma geeft Noni Juice een aangename smaak.

• versterkt de spijsvertering
• afweerversterkend
• goed voor de luchtwegen
• goed voor het zenuwstelsel
• voor sterke botten

Samenstelling:
Noni (Morinda citrifolia) sap (99,6%), natuurlijk frambozenaroma (0,2%), citroenzuur (0,2%).

Dosering en gebruik:
In aanvang (1-2 dagen) 2 maal daags 5 ml (1 theelepel). Daarna 2 maal daags 15 ml (3 theelepels/1 1/2 eetlepel). Bij voorkeur 1/2 uur voor de maaltijd innemen. Kinderen niet meer dan 15 ml per dag. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen wordt om gedurende de periode van gebruik minstens 2 liter water per dag te drinken. Gebruik Noni Juice gedurende minimaal 6 maanden.