zaterdag 7 februari 2009

NUTRACEUTICALS zijn heel belangrijk nu en in de toekomst

Voedingsondersteuning op basis van groente en fruit

Nieuwe technologie maakt het tegenwoordig mogelijk om hoogwaardige plantaardige voeding in geconcentreerde vorm te maken.
Deze concentraten, supplementen op basis van volledig voedsel noemt men nutraceuticals. Het zijn voedingsmiddelen met een werking, die van betekenis zijn voor de gezondheid; doorgaans geconcentreerde preparaten, die nutriënten bevatten. In tegenstelling tot pharmaceuticals bevatten ze geen synthetische of chemische stoffen, die voor specifieke indicatie zijn ontworpen.

Nutraceuticals kunnen de perfecte ondersteuning (dus niet vervanging!) zijn van het dagelijks dieet. Let er wel op dat het voedingsmiddel dubbel blind placebogecontroleerd onderzoek achter zich heeft, waarbij is aangetoond dat de microstoffen ook in het bloed worden opgenomen en biologisch effectief zijn.

Er is een nutraceutical een concentraat van
25 verschillende soorten vers, rauw en zongerijpt fruit- en groente dat een overtuigende wetenschappelijke onderbouwing kent voor haar gunstige werking op de gezondheid.
Vind je het belangrijk dagelijks de door de WHO minimaal aanbevolen
5 porties fruit en groente binnen te krijgen en lukt dat niet altijd, dan kun je deze voedingsondersteuning overwegen.

De ervaring van Ella met deze Nutraceuticals
Mijn hele gezin eet sinds november 2006 deze nutraceuticals. De kinderen(10, 8 en 5 jaar) vonden het in het begin maar raar dat ze elke ochtend
2 capsules met een groot glas water moesten innemen.
Mijn jongste dochter Kaatje toen nog 3 jaar, lukte het niet om ze in te nemen. Inmiddels is ze vier en een half jaar en liet ze me vol trots enkele maanden geleden zien dat ze zelfs 2 capsules tegelijk kan doorslikken.

Wat merken we ervan?
Sinds we de capsules slikken zijn we allemaal niet meer ziek geweest.
We voelen ons beter en de kinderen vragen uit zichzelf om meer fruit en groente. Natuurlijk is het altijd beter om 5 stuks zongerijpt fruit te eten en
400 gram groente. Maar de realiteit is helaas dat ze 2 stuks fruit eten en 100 gram groente per dag. En dan komt één stuk fruit van het fruitproject op school. Dus ik ben blij dat ik ze zo gezond mogelijk houd door deze porties aan te vullen met Juice Plus capsules. We willen maar al te graag onze kinderen zo gezond mogelijk groot brengen!

Ella Taal (founder HealthProducts.nl)

Geen opmerkingen: